Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Solheisen - Feten - Bulien

Vanskelighetsgrad
Enkel
Lengde
9.9km
Tid
3t
Stigning
260m
Fall
3m
Høyeste punkt
971m
Laveste punkt
711m
Beste tid
jan
feb
mar
apr
Mai
jun
jul
aug
sep
Okt
nov
Des
Hundevennlig
A til B
Vakker
Familievennlig

En flott tur i Grøndalen og inn til stølslandskapet Bulien. Denne turen er ikke kupert og en enkel tur der du kan snu når du ønsker. 

Bilder

Langrenn
Langrenn
Langrenn
Langrenn

En enkel tur fra Solheisen skisenter i Grøndalen inn til stølsbuene i Bulien. Her følger du Grøndøla helt inn mellom fjellene i Bulien. 

Går du frem og tilbake blir hele turen cirka 20 km, men det går fint å snu hvor som helst langs veien. 

Det er en ganske så flat tur som går langs elven og forbi småbruk og støler inn i dalen. Her nyter du flott utsikt over de høye fjellene rundt deg. 

Se oppkjørte løyper skisporet.no.

Er hunden med? Husk at hunden ikke skal være til hinder for andre. Det er båndtvang hele sesongen i dal & skogløyper fra Gravset i øst til Feten og Lio i vest, samt på skiarenaene i Totteskogen og Gravset. I jul-, vinter- og påskeferie er det båndtvang i alle maskinpreparerte løyper i Hemsedal. Takk for at du rydder etter hunden din.

Forfatters anbefaling

Etter turen kan du nyte en god lunsj eller kaffe på Solstua i Solheisen.

Kart

Topografisk kart for Hemsedal med langrennsløyper , fjellturer/turstier og sykkelruter kan kjøpes på Hemsedal Turistkontor og sportsbutikkene. 

Veibeskrivelse

Fra Hemsedal sentrum, følg Rv52 vestover. Etter 5,5 km, ved Tuv, ta av inn mot Grøndalen. Etter ca 6 km får du Solheisen på høyre side. Skiløypa starter rett over veien for avkjørselen til skisenteret. Alternativt kjør en liten kilometer videre der du får Hemsedal Golfklubb på venstre side og kan gå rett ut iløypa derfra.

Parkering

Parkering ved Solheisen skisenter eller ved Hemsedal Golfklubb.