Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Totten Sport

IMG 8678

De fremste merkene og de beste tilbudene! Sportsmote, ski, løp, fjell, friluft, sykkel, fotball, fiske, tilbehør. Midt i Hemsedal sentrum.

Trening, fjelltur, langrenn, fritid? Vi har de fremste merkene og de beste tilbudene!


Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av kjente merkevarer innen friluftsliv og sportsutstyr. Hos oss finner du merker som Amundsen, Hooka sko, Norrøna, Salomon, Peak Performance, Johaug, Helly Hansen barnekolleksjon, Kari Traa og Jotunheimen, Woolland. Vi har et kontinuerlig oppdatert utvalg av nytt og stilfullt tilbehør.

Vi ønsker deg og familien velkommen til å besøke oss. Vi har klær og utstyr som passer for barna, slik at de kan utfolde seg og ha det gøy. Vår kolleksjon inkluderer alt fra robuste friluftsklær til spesialutstyr for ulike aktiviteter.

Når det gjelder langrenn, har vi det meste du trenger. Vårt erfarne team kan hjelpe deg med skiprepping og montering av utstyr. Vi fører anerkjente merker som Rossignol, Fisher og Madshus. Enten du er nybegynner eller erfaren, har vi alt du trenger av bekledning for både voksne og barn.

Vi tilbyr også muligheten til å prøve felleski før du tar en endelig beslutning om kjøp. Besøk oss gjerne, så vil vi hjelpe deg med å finne de modellene som passer best for deg og dine behov.


Kontakt

Åpningstider

1. juli-20. august
Mandag-fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 09:00-16:00Totten sport 2
IMG 2982
IMG 2979

@tottensport


Cw joxuq G3n
Cu Jzs0nqq WZ
Cqs3 JH Xqbe9
Cqs IJ Mm Ks5l
Cqo B1 J Aq56 R
Cqkbc5oq3 Q2

Kanskje du også liker