Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
I sommer åpner Even, Christin, Alma og Emil opp med besøksgård på Storøygarden i Hemsedal.
Av: Hanne
2 min
Oppdatert 13 oktober 2023

Opplev en uforglemmelig dag på den idylliske og familievennlige Storøygarden! Bare en 10-15 minutters spasertur fra Hemsedal sentrum venter en verden av fantastiske opplevelser.

Stig inn i eventyret og møt de flotte dyrene på gården. Ta med deg litt mais og opplev gleden av å mate hønene og kalkunene, eller få hjertet ditt til å hoppe av glede når du leker med de livlige geitekillingene og de søte lammene. Kjenn varmen fra hestenes myke mule eller la fingrene gli over de bløte pelsene til deres sjarmerende kaniner og minigriser. På Storøygarden er dyrene tillitsfulle og vant til barn, slik at du kan glede deg over å kunne klappe og kose med dem.

Men det stopper ikke der! På varme sommerdager er det ingenting som kan måle seg med en forfriskende dukkert. Ta med badetøy og utforsk den eventyrlige fossen og de forfriskende kulpene som ligger like over gården

Når sulten melder seg, kan du glede deg over deres betjente utsalg som frister med deilige fristelser. Prøv deres nystekte Kvikaku (lokal), iskrem eller nyt en kopp kaffe eller forfriskende saft.

Ønsker du å ha med din egen matpakke, er det selvfølgelig også mulig.

Så hva venter du på? Ta med familie og venner, og besøk på Storøygarden for en opplevelse som vil fylle hjertet ditt med glede og skape minner for livet.

Storøygarden har åpent hver dag i hele juli fra kl. 12:00-16:00


Image1
Christin, Alma, Emil og Even