Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Nyørk

Nyørk februar 2013 002 oklippt

MIDT I DET BESTE. Nytt, spennende fritidsområde sentralt i Hemsedal. De første 14 hyttetomtene kommer for salg. Familievennlig, rolig og nær sentrum, ny alpin nedfart og langrennsløyper.

Nyørk ligger 1 kilometer fra sentrumskjernen

Dette er ett nytt område innen fritidsbebyggelse i Hemsedal. Det er ski-inn fra alpin nedfartsløype til sentrum. Nyørk ligger helt inntil det flotte nettet av langrennsløyper i dalen. For å ligge inntil skianlegget på vestsiden av dalen, er det gode solforhold der solen allerede ut i januar er mye framme. Nyørk har mye uberørt natur mot sør, sør/øst.

Det renner en flott miljøskapende elv, Fløgabekken, forbi Nyørk. Det er mye spor etter eldre tider som kullgroper, fangstgraver m.m. ved området. Nyørk vil ha ett godt nærmiljø med balløkke, skileikområde, gapahuk/grillplass, stier m.m.

Området vil framstå som hyggelig og godt, med en balanse mellom trær og åpent lende.

Vi legger nå ut tomter for salg - se finn.no i dette attraktive området.

Reguleringsplan
Reguleringsplanen ble godkjent i juni 2011. Det er godkjent 21 salgstomter og 10 næringstomter. Pr. i dag er det 14 salgstomter som blir klargjort for salg. De neste tomtene er det ingen foreløpige planer for. Legge ut link til reguleringsplan og fortelle litt om dette.

Tomter
De første 14 tomtene legges ut for salg. Disse vil ligge langs to veier inn fra hovedveien i hyttefeltet. Området er nokså flatt, men litt småkupert, slik at hyttene vil ligge i litt ulike høyder. Dette gjør at ikke alle hytter vil ligge på samme flate eller i samme skråning. Det er også en større kolle som er ett friområde. Tomtene er på 1100 kvm til 700 kvm i størrelse. Det kan bygges inkludert parkering T-BRA 211 kvm. pr. tomt.
Vann og avløp skal kobles til det offentlige nettet. En samarbeidsavtale mellom kommunen og grunneier legger til grunn at alt skal være ferdig innen 15. august 2013. Det vil si at tomtene kan bebygges før , men ikke tas i bruk før denne datoen.
Skrive en beskrivende tekst om alle tomtene, hvorfor velge hver enkelt tomt..

Les mer og se bilder på Nordvik & Partners.
Ta kontakt for mer info