Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Vurderer du å kjøpe nye ski for 21/22 sesongen, men er litt i tvil om hvilke ski som passer dine behov? Da kan du bli med på Ski Test Weekend i Hemsedal Skisenter 3-5. desember og prøve deg frem til det paret som gjør din skiopplevelse bedre. Både ski- og snowboardnyhetene blir mulig å teste.
Av: Henriette
2 min
Oppdatert 10 november 2021

Årets Ski Test Weekend går av stabelen 3-5. desember og nyheter fra bl.a. Atomic, Burton, Fischer, Head, Salomon samt mange andre merker blir å finne i samlingen. Du kan teste både ski, snowboard og annet utstyr som hjelmer, goggles m.m. Utstillerne står klare for å svare på dine spørsmål og hjelper deg med å finne riktig utstyr.

Skitestingen er gratis og alt du trenger å gjøre er å ha med bilde ID, som du leverer til leverandøren til de ski du har lyst å prøve. Etter en tur eller to leverer du tilbake skiene og får ID'et ditt tilbake igjen. Da er du klar for å teste et annet par.

191130 OM hemsedal skitest 21
Foto: Ola Mattsson

På Ski Test Weekend er det alltid god stemning og smilene sprer seg ikke bare over testing av nytt utstyr, men også over at vintersesongen endelig har begynt.

Snakkes i bakken!

IMG 1159
Foto: Ola Mattsson