Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
I samarbeid mellom Destinasjon Hemsedal og SkiStar Hemsedal gjør Vy det nå enklere å ta seg fra byen til fjellet.
Av: Katarina
2 min
Oppdatert 03 januar 2022

Fra Oslo og Bergen med tog

Nå kan du reise miljøvennlig på skiferie til Hemsedal. Vy har økt antall avganger fra Oslo og Bergen og lagt inn korresponderende shuttlebuss fra toget på Gol til Hemsedal. Shuttlebussen korresponderer med avgangene på Bergensbanen torsdager og fredager med retur på søndag.
Reisen fra Oslo tar ca. 4 timer og 30 minutter. Fra Bergen tar turen i overkant av 5 timer. Togbilletten til Hemsedal bestiller du på vy.no

Bestill på vy.no

Ekspressbuss fra Oslo eller Førde

Passer det bedre å ta bussen så kjører Vy express VY170 mellom Oslo og Førde og stopper i Hemsedal. Bussen har daglige avganger hele året. Merk at hvis du reiser fra Oslo, så er det 45 min. pause på Gol før du ankommer Hemsedal.

Transferbuss fra Oslo Lufthavn til Hemsedal

Kommer du med fly til Norge i vintersesongen, kjøres det transferbuss direkte fra Oslo Lufthavn til Hemsedal. Transferbussen har oppstart fra 19. desember.

Les mer om hvordan du kan reise kollektivt til Hemsedal her.

Lei en Vybil Oslo–Hemsedal

Skulle du likevel trenge en bil fra Oslo til Hemsedal, kan du leie en av Vy sine Tesla Model 3 i Vybil-appen. Bilene har firehjulstrekk og du får plass til både skiutstyr og bagasje i bilen.

Les mer om Vybil og hvordan det fungerer her.

Fra Sverige og Gøteborg

Reis til Norge på fjellferie med tog helt fra Gøteborg. Fra Gøteborg må du bytte tog på Oslo S og når du kommer til Gol så tar du shuttlebussen videre opp til Hemsedal. Du booker hele reisen på vy.no og reisetiden er er ca. 8-9 timer før du kan ta skiene og slenge deg ut i løypene.
I noen tilfeller så kjører du Vy buss fra Gøteborg til Oslo og bytter til tog der.

Husk at det samme gjelder med shuttlebussen her, shuttlebussen korresponderer med avgangene fra Bergensbanen torsdager og fredager med retur på søndag.

Thomas hopper
Ski skistar ola mattson 1
Livet er best på fjellet
TOG BERGENSBANEN 00 04 30 04 STILL001 10893520 1920
Ta toget til Hemsedal