Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Nå begynner sommersesongen i klatreparken og nytt for i år er både nye drivere og lengre åpningstider. Vi har møtt Robin og Emilie fra Trysilguidene som nå har tatt over driften av Høyt & Lavt Hemsedal
Av: Katarina
5 min
Oppdatert 10 juni 2021

Nå åpner en av våre mest populære sommeraktiviteter igjen for sommeren Høyt & Lavt Hemsedal. Klatreparken er åpen på lørdager frem til 19. juni, etter det er det åpent hver dag frem til 15. august.

Vi var innom for å hilse på de nye driverne, Emilie og Robin fra Trysilguidene, som er de som tatt over driften av parken etter Hemsedal Fjellsport.

Det er en strålende dag med solskinn og en meget blid Emilie Sahlberg som møter oss ved inngangen. Emilie er ny plassjef i Hemsedal og den du vil møte i klatreparken nesten hver dag denne sommeren.
Føler du at det er noe kjent med henne? Kanskje har du stått på ski sammen med Emilie, hun har nemlig jobbet som skilærer her i Hemsedal i fem år og nå er hun klar til å oppleve sommeren i Hemsedal.

-Ja, jeg har vært i Hemsedal mest på vinterstid, men etter å ha vært i Sälen om sommeren i noen år og jobbet i både bike parken og bygget sykkelstier, så skal det bli gøy å få være i Hemsedal og nyte de "skikkelige fjellene" på sommeren, sier Emilie om Hemsedal.

Emilie er en aktiv jente som elsker å gå i fjellet både sommer som vinter og oppdager gjerne nye turer og koselige badeplasser både med og uten sykkel.

- Det skal bli skikkelig gøy at den nye blå flytstien åpner i sommer, der kommer mange av våre gjester og ansatte til å kose seg tror jeg. Jeg gleder meg og til å oppdage mange nye fjelltopper i sommer, her i Hemsedal finns det så mange muligheter til fjellturer så en kan nesten velge en ny topp hver eneste dag.

Lengre åpningstider er blant nyhetene til klatreparken
Hoyt o lavt klatrepark NEB 18 12
Gøy på zipline over elva
HL klatrepark-KH-20-1
Klatrevegg i parken
IMG 7249
Emilie Sahlberg

Nyheter i klatreparken

Tilbake til klatreparken og hva som er nytt for sommeren er at det blant annet blir lenger åpningstider i høysesongen.
- Vi vil holde åpent fra kl. 10.00 - 20.00 fra lørdag 10. juli og frem til søndag 1. august. Sist sommer var det stor pågang i klatreparken og vi ønsker at så mange som mulig skal få muligheten til å klatre så vi forlenger åpningstidene samt innfører en ny billettype som heter 3-timers kort.

3-timerskortet som gjelder i høysesongen gjør det mulig at flere får muligheten til å besøke parken og kan planlegge dagene sine litt mer. Kanskje du har lyst å sykle, bade eller gå på fjelltur på dagen og klatre etter middag? Da booker du deg inn på det 3-timers passet som passer deg.

Det vil være 8-10 ansatte i klatreparken i sommer i tillegg til plassjef Emilie og driftssjef Robin. Robin er driftssjef for både parken i Hemsedal og i Trysil og nå ser han frem til å bli bedre kjent i Hemsedal og møte mange glade klatregjester. I tillegg til klatring liker seg Robin veldig godt på sykkelen, han er utdannet sykkelguide og instruktør og er allerede ute å tester hva Hemsedal og Hallingdal har å by på innen stisykling.

Les mer om Høyt & Lavt Hemsedal

Vi ønsker Emilie, Robin og resten av gjengen lykke til i sommer.