Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Nå kan du nyte luksuriøse behandlinger hos Fyri Resort. Her kan du prøve på både ansiktsbehandlinger, scrub og massasjer. Helt nydelig etter en lang dag i bakken eller for deg som ikke står på ski.
Av: Katarina
2 min
Oppdatert 06 mai 2022

Når du går inn dørene på Fyri resort er det som om du går inn i en annen verden. Her er det rolig musikk, folk som koser seg med noe godt i glasset og du blir litt mer avslappet med en gang.

Fyri Resort har jo sin fantastiske Pool Club med 35 grader i vannet både ute og inne, her kan du nyte dagen i solsengen og bli passet opp på med gode drinker og delikate pool snacks. Alt pakket inn i et miljø som føles uventet og eksklusivt.

NYHET

Nå har Fyri Pool Club startet med behandlinger og det er ikke bare for hotellets gjester, alle er velkomne hit. Straks undertegnede hørte om dette så booket jeg inn en time egentid og det var magiske 45 minutter sammen med Hudterapeut Sara, som med sin proffe måte gav meg en fantastisk behandling og tok en liten analyse av huden min.

- Din hud trenger fukt, fukt og mer fukt sa Sara og anbefalte produkter som vil få min hud til å stråle i kapp med vårsolen.

Det finnes flere behandlinger å velge mellom, alt fra "Luxury By Fyri" som er en 75 minutter lang behandling for deg som vil gi huden din ekstra mye kjærlighet. "Dinner Glow" som får huden til å stråle, ansiktsmassasje eller behandling for øyne og ansikt med farge av bryn og vipper. Sjekk ut behandlingene her fyriresort.com

Har du heller lyst på kroppsbehandlinger så finnes det også. Her kan du velge mellom Body Sugar Scrub, After Mountains Foot Retreat eller Relaxing Body Massage. Flere av disse passer perfekt etter en tur i Pool Cluben eller etter en dag i skibakken.

For jenteturer eller utdrikningslag har de også mulighet for å lage gruppetilbud der dere sammen gjør en guidet ansiktsbehandling sammen med Sara i Pool Cluben eller i den koselige Relaxen. Ta kontakt med Fyri for gruppebookinger.

Book din time nå og nyt vårsolen i Pool Cluben hos Fyri Resort

Fyri pool club pool inne
Fyri Pool Club
Pool club fyri
Sommer på Fyri Resort
02 fyri resort hemsedal behandlinger gallery ansikte 800x473
Ansiktsbehandling
01 fyri resort hemsedal behandlinger gallery massage 800x473
Massasjer