Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Et skoleår
du aldri kommer til å glemme

Elvesnorkling
Knekanting og posisjon pa è alpinski

Norges Friluftsfagskole tilbyr en ettårig høyere yrkesrettet utdanning som Friluftsguide i Aktivitet. Hovedbasen til Friluftsfagskolen ligger i Hemsedal som er det perfekte utgangspunkt for et minnerikt og innholdsrikt skoleår.

På studiet er det fortsatt ledige plasser, så sjekk ut litt mer om skolen her og søk. Du kommer ikke til å angre et sekund.

Studiet gir 60 studiepoeng. Utdanningen passer for deg som er ferdig på VGS, eller har realkompetanse og er over 23 år. Studiet passer også de som allerede har en bachelor og ønsker mer fordypning innen friluftslivsaktiviteter. Etter endt studie får du autorisasjon som Friluftsguide Aktivitet med flere sertifiseringer som yrkeslivet ønsker, og som i de fleste tilfeller kreves for å gi deg jobb.

Når vi vet at flere mennesker søker mot nye reisemål og aktiviteter i naturen, og at opplevelsesbasert turisme er voksende, er det behov for profesjonelle Friluftsguider.

Yrkesrollen som friluftsguide er en profesjonell leder og vert for betalende gjester som legger til rette og leder turer, aktiviteter og sammenkomster året rundt.

Studiet er bygd opp av friluftslivsfag, reiselivsfag og natur- og kulturfag, og aktiviteter som kan bedrives i friluft.

@norgesfriluftsfagskole


Cc5c Tr Tqd Qs
Cc Lgh MY Ojvu
Cb5e8c4 D5 W0
Cbnl U0 Bq6 K4
Cb Vk L9l K Rua
Cb Dv ms O2 TN