Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Nordvik Eiendomsmegling

Fjellnest

Fjellnest - lekre fritidsleiligheter fra 68 til 112 kvm ved Hemsedal Skisenter

Den moderne fjellferien i Hemsedal

Første byggetrinn består av 36 leiligheter fra 68-112 kvm, fordelt på tre bygg. Byggene har tre etasjer med hems. Leilighetene vil ha en gjennomgående god standard med smakfulle farge- og materialvalg. Det er lagt vekt på harmoniske og lune farger som gir et varmt og hyggelig innemiljø. Panel på vegger og tak er behandlet med interiørbeis, samt flott enstavs eikeparkett på alle gulv.

Det er store vindusflater i leilighetene som gir unike lysforhold og muligheter til å nyte utsikten. Leilighetene har godt med oppbevaringsplass. I tillegg har alle garasjeplass i et underjordisk anlegg med direkte heisadkomst fra leilighetene. Det er sportsboder i både kjeller og utenfor leiligheten.

Fjellnest er et tiltalende leilighetskompleks i hjertet av Hemsedal. Med beliggenhet rett ved Hemsedal Alpin Lodge og skibakken har det en av Hemsedals mest etterspurte plasseringer. Rett utenfor døra vil du få direkte tilgang til velpreparerte langrennsløyper, Norges beste alpinanlegg, fantastisk natur og fjellandskap. Her finner du flotte tur- og aktivitetsmuligheter året rundt.

Med en fritidsleilighet i Fjellnest vil du glede deg til å dra til fjells i helger og ferier. Du kan se fram til en komfortabel og enkel ferieopplevelse uten vedlikehold, snømåking eller kald bil. I Fjellnest får du mest mulig ut av fridagen og ferien din, alene eller med familien og gode venner.

Prosjektet bygges av Skistar. Arkitekten har tegnet et moderne og stilfullt prosjekt som harmonerer godt med fjellet og omgivelsene, og som ligger fint i terrenget. Felles for alle leilighetene er praktiske planløsninger med god arealutnyttelse, balkong og store vindusflater. Det er Massive Wood Construction, MWC, som bygger leilighetene.