Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Fredag, lørdag & søndag

SILO - med Kompani TO søndag 15.aug kl. 13 & kl. 15

I august 2021 setter KompaniTO opp den første forestillingen som del av det lengre prosjektet Arena SILO. Et steds-spesifikt forestillingskonsept som tar i bruk siloen som scenerom. Forestillingen settes opp i samarbeid med Grønheim gård, 6.-8. og 13.-15. august. Forestillingene spilles to ganger om dagen.

Nedstøvede og skjulte historier, lyder og minner. Lite visste de som bygde dette, om at de bygde en helt perfekt liten sirkusmanesje, med et riggepunkt til siloklypa, som ikke kunne vært bedre plassert for en luftakrobat. Og at siloen også er en liten katedral; både høyreist og oppadstrebende og med en helt spesiell romlig klang.

I august 2021 setter KompaniTO opp den første forestillingen som del av det lengre prosjektet Arena SILO. Et steds-spesifikt forestillingskonsept som tar i bruk siloen som scenerom. Forestillingen settes opp i samarbeid med Grønheim gård, 6-8 og 13-15 august.

SILO er en produksjon av KompaniTO, laget av og med:
Mari Dahl Stoknes (luftakrobatikk)
Troels Rosenkrantz (idè, lys og rigg)
Stein Stoknes (perkusjon/musikk)

Produksjonen er støttet av Norsk Kulturråd

Når du kjøper billett - Skriv inn SILO i søkefeltet som kommer opp og velg datoen som passer deg best


Merk: Grunnet at siloen er liten og at vi fortsatt skal holde av stand er det kun 10 plasser per forestilling. Kjøp derfor i god tid.
Klikker du på lenken til billettsalget vil du få opp oversikt over de ulike tidspunktene vi spiller på.
Bilde av Troels Rosenkrantz Fuglsang