Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
22.12.2023

Aquaman and
the lost kingdom

402302767 872100837944898 2353699251860893185 n

Regissør James Wan og Aquaman selv, Jason Momoa, returnerer - sammen med Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II og Nicole Kidman - i oppfølgeren til den mest innbringende DC-filmen noen sinne. "Aquaman and the Lost Kingdom" kommer på kino i jula.

Etter å ha mislyktes i sitt første forsøk på å beseire Aquaman, drives Black Manta fortsatt av ønsket om å hevne sin fars død, og vil ikke la noe hindre ham i å knuse Aquaman en gang for alle. Denne gangen er Black Manta mer truende enn tidligere, med de eldgamle og mannevonde kreftene til den myteomspunne Svartforken i sine hender. For å beseire ham, trenger Aquaman hjelp av sin bror, og må dermed smi en usannsynlig allianse med nettopp Orm, den tidligere kongen av Atlantis.

De må sette ulikehetene sine til side for å beskytte kongerike og redde Aquamans familie - og verden - fra fullstendig ødeleggelse.Alle skuespillerne er tilbake i rollene de spilte i den første filmen, med Jason Momoa som Arthur Curry/Aquaman, som nå balanserer sin plikt som konge av Atlantis med ansvaret som far. Patrick Wilson er Orm, Aquamans bror og erkefiende; Amber Heard er Mera, Atlantis' dronning og mor til tronarvingen; Yahya Abdul-Mateen II er Black Manta, besatt av tanken om å hevne sin far ved å ødelegge Aquaman og Atlantis; og Nicole Kidman er Atlanna, en sterk leder og mor med hjertet til en kriger.

I tillegg dukker Dolph Lundgren og Randall Park igjen opp som henholdsvis kong Nereus og Dr. Stephen Shin."Aquaman and the Lost Kingdom" er regissert av James Wan og produsert av Peter Safran, Wan og Rob Cowan. Warner Bros. Pictures presenterer en Atomic Monster / Peter Safran-produksjon, James Wan-filmen "Aquaman and the Lost Kingdom":
Alder: 12 år
Varighet: info kommer

Hemsedal Kino