Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hver dag

Innendørs klatring med instruktør

116188036 10156967940241601 3108194426090452207 o

Hemsedal klatresenter ligger i SkiStar Lodge Hemsedal Suites i Hemsedal skisenter. Senteret består av en 14 meter høy klatrevegg og ett stort buldreområde.

Klatrevegg kw

I Hemsedal er vi så heldige å ha et topp moderne klatresenter med utfordringer for alle nivå. Senteret består av en 14 meter høy klatrevegg med 16 ruter, gradert fra 4 til 8+.

I tillegg er det et flott buldreområder med problemer fra grad 4 - 7b+.

Klatring er en morsom aktivitet for barn helt ned i 4 års alderen og oppover. Her er det utfordringer for deg som er helt ny innen klatring, og for deg med erfaring. Senteret har også flere "self - belay" ruter, en automatisk topptausikring som innebærer at du kan melde deg på uten nødvendigvis å ha en "klatrepartner".

Nødvendig leie av utstyr og veiledning er inkludert i prisen.

PRAKTISK INFORMASJON

  • Inkluderer: leie av klatresko- og sele samt veiledning.
  • Møtested: klatresenteret ligger i Skistar Lodge Suites, vegg i vegg med spisestedet O´Learys.
  • Vanskelighetsgrad: ingen forhåndskunnskap nødvendig. Vanskelighetsgrad etter erfaring.
  • Maks vekt på klatrer: 120kg
  • Barn under 10 år kun i følge med voksen.

Dersom du har brattkort og eget utstyr eller ønsker å buldre koster dette kr 150,- , det må bestilles på forhånd, og ligger som et eget produkt som heter: Klatring med brattkort eller buldring.

Hemsedal klatresenter stod ferdig høsten 2017. Det ligger i bunn av barneområdet rett ved siden av restauranten O`Learys. Lokalene er store, lyse og veldig trivelige. Gjennom store glassfasader er det god utsikt mot skisenteret og fjellene i Hemsedal.

Veggene er bygget av Tjelmeland Friksjon, en norsk klatrevegg produsent som leverer noen av verdens beste klatrevegger. Klatresenteret består av en 14 meter høy klatrevegg og ett stort buldreområde. Klatreveggen har ca 10 klatreruter fra grad 4-6. Buldreveggen har ca 20 merkede buldreproblemer fra grad 4 til 7b

Ønsker du å klatre til andre tider enn det som er tilgjengelig online kontakt oss så prøver vi å få det til.

NB! grunnet smittevern må alle forhåndsbestille.

Kontakt oss for mer informasjon: info@hemsedalaktiv.no