Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Daglig i høstferien

Via Ferrata i høstferien

Hemsedal aktiv via ferratta 29

Via Ferrata er en flott opplevelse. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt klatrerute som fører deg helt til topps på Vesle Røggjin.

Hemsedal aktiv via ferratta 23

Via ferrata går hver lørdag og søndag frem til høstferien, samt nesten hver dag fra 1. - 16. oktober (uke 40 og 41). I tillegg til flere turer hver dag, kan det også bli aktuelt å sette opp flere turer ved behov. Sjekk bookingsiden for detaljer.

Via Ferrata betyr jernvei på italiensk og er enkelt fortalt klatreruter som går på installasjoner i bratt og vertikalt terreng. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller. Den tilrettelagte klatreruten fører deg helt til topps på vesle Røggjin. Ruta har en vanskelighetsgrad på B, men noen punkter med grad C. Den passer for alle som vil ha en bratt og luftig tur til toppen av fjellet. Det kreves ingen forhåndskunnskap innen klatring for å bli med.

Alder/vekt begrensinger
Passer for alle mellom 40 kg og 120 kg, og over 145 cm. Anbefalt aldergrense 12 år, men en må veie minimum 40 kg pga godkjenningen på utstyret vi bruker.

Praktisk informasjon:

  • Pris: 810 NOK og inkluderer guide og nødvendig klatreutstyr
  • Påmelding: senest dagen før - book her
  • Oppmøtetid: Se bekreftelse
  • Oppmøtested: Utenfor Skarsnuten Hotel
  • Varighet: ca. 3 - 4 timer
  • Ha med: gode sko/fjellsko, klær etter værforhold/vindtett/isolerende, litt snacks til underveis (mat/drikke er ikke inkludert) Tynne hansker med godt grep kan være fint å ha, dette selger vi også ved oppmøte for 30kr.

Fullt eller ønsker dere en egen tur?
Er det ikke mulig å bestille den dagen du ønsker så kan den være fordi aktiviteten er fullbooket. Ta i tilfelle ta kontakt på info@hemsedalaktiv.no eller +47 483 86 018 så kan vi se om det er mulig å få satt opp en ekstra tur. I tillegg tar vi i mot grupper andre dager gitt tilgjengelighet, kontakt oss for mer informasjon.

Via ferrata uten guide
Er du erfaren og har du lyst til å gå Via Ferrata uten guide, se her for mer informasjon.

@hemsedalfjellsport


Cj K59xeq Xx8
Cj F6zbv K Gx K
Ci7l Sq R Ka Se
Ci Mr MD6qksc
Ci Fls84qdf Z
Ch H Nf X4 Ilu T