Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Familieferie med fart og moro

C94 A2432

I Hemsedal finnes det mange aktiviteter for familien, og mange fine utfluktsmål i kort reiseavstand.

Kano-KH-20-1

I denne pakken får du med deg 1en dag i Høyt og Lavt klatreparken og en dags leie av kano. I tillegg kan du selvfølgelig legge til både overnatting og andre aktiviteter.

Vi anbefaler også å ta en av Hemsedals mange fine fjellturer - for mer inspirasjon se www.hemsedal.com og søk opp Topp20, eller hva med å prøve noen turer i vår morsomme familievennlige sykkelløype Tottelia Rides. Ulsåkstølen med sine mange dyr og gode mat er også verdt et besøk. Mountain Cart, familieklatring og turer med hest og vogn er også noe vi anbefaler for familier

Pakken må bestilles for minimum 2 dager.

Overnatting:

Velg mellom :

* Tinden Apartments i bunnen av skisenteret. Leiligheter med 3 soverom og sengeplass for inntil 11 personer, 2 bad et med badstue, fullt utstyrt kjøkken, internett og balkong.

* Høyt og Lavt leiligheter - to leiligheter i samme bygg som resepsjonen på Høyt og Lavt klatreparken - den ene med 3 sengeplaser (2 soverom) nr 1 og den andre med 5 sengeplasser og 4 soverom nr 2. Stue, kjøkken, 1 bad på begge. Leilighetene ligger i sentrum i samme bygg som resepsjonen på Høyt og Lavt parken.

Alle leiligheter er eks. sluttvask og sengetøy, men dette kan leies/kjøpes til hvis man ønsker det.

Ønsker du annen lengde på pakken, innhold eller annen overnatting ta kontakt så hjelper vi gjerne å skreddersy din pakke info@hemsedalaktiv.no eller +47 483 86 018

Pakken bestilles online her: bturl.no/p1511

Bjørneparken på Flå ligger 1 times kjøretur unna

Kontakt

Åpningstider

Mandag-fredag: 08.00-16.00.

@hemsedalaktiv