Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Kulinarisk opplevelse

Harahorn Restaurant

IMG 9741

Kjøkkenet på Harahorn tilbyr kulinariske opplevelser inspirert av årstidene, lokale råvarer, naturen og fjellet i Hemsedal.

Kulinariske matopplevelser

Kjøkkenet på Harahorn tilbyr kulinariske opplevelser inspirert av årstidene, lokale råvarer, naturen og fjellet i Hemsedal. Reinsdyr som har beitet i nærområdene, fjellørret fra Hemsedalsvann, selvplukkede multer, krekling, tyttebær, einebær og mose, er noen av smakene som bærer grunnlaget for kjøkkenets smaker.

Vi er stolte av å presentere våre nye stjernekokker Harald Hamre og Trine Kaspara Hamre, et par med utrolig bra og lang erfaring fra stjernerestauranter i Norge og utland. Vi snakker ikke om bare fra noen av de aller beste spisestedene i Oslo, men fra restauranter i Paris, London, New York og Zimbabwe. Jørgen Kolderup og teamet gleder seg vilt og kan bekrefte at den kulinariske filosofien vil fortsette i samme spor som før; med fokus på natur og lokale smaker i Harahorns helt egne stil. Vi gleder oss til å løfte hele Harahorn mange hakk oppover. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og håper å se deg her oppe.

Hjertelig velkommen til fjells.

@harahorn.hemsedal


Cp3 BW Gl Keh H
Co4 Xwhe Kdf M
Co13 Nxq9 MO
Cosw V2k K Vrf
Cn v R Esq Eg
Cnzvxc6 Kpys