Kulinarisk opplevelse

Harahorn Restaurant

IMG 9741

Kjøkkenet på Harahorn tilbyr kulinariske opplevelser inspirert av årstidene, lokale råvarer, naturen og fjellet i Hemsedal.

IMG 0553

Kulinariske matopplevelser

Kjøkkenet på Harahorn tilbyr kulinariske opplevelser inspirert av årstidene, lokale råvarer, naturen og fjellet i Hemsedal. Reinsdyr som har beitet i nærområdene, fjellørret fra Hemsedalsvann, selvplukkede multer, krekling, tyttebær, einebær og mose, er noen av smakene som bærer grunnlaget for kjøkkenets smaker.

Vi er stolte av å presentere våre nye stjernekokker Harald Hamre og Trine Kaspara Hamre, et par med utrolig bra og lang erfaring fra stjernerestauranter i Norge og utland. Vi snakker ikke om bare fra noen av de aller beste spisestedene i Oslo, men fra restauranter i Paris, London, New York og Zimbabwe. Jørgen Kolderup og teamet gleder seg vilt og kan bekrefte at den kulinariske filosofien vil fortsette i samme spor som før; med fokus på natur og lokale smaker i Harahorns helt egne stil. Vi gleder oss til å løfte hele Harahorn mange hakk oppover. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og håper å se deg her oppe.

Hjertelig velkommen til fjells.

Kontakt

Åpningstider

Kjøkkenet er åpent for middagsservering fra
onsdag til lørdag med start i uke 3, 2021.

Lunsj lørdager 12.00 - 15.00

Ta kontakt for booking

@harahorn.hemsedal