Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Lørdag

FRAGILE - konsert på Fausko med HemseViseKoret

Some

Hemsedalskoret og Notodden Visekor presenterer sammen konserten FRAGILE - om sårbarhet, livsglede, frihetslengsel og fredskamp.

Hemsedalskoret har tradisjon for å samarbeide med gode artister. Denne gangen har vi gjort en liten vri og slått oss sammen med Notodden Visekor. Deres dirigent Marianne har jobbet med Hemsedalskoret tidligere som gjesteinstruktør og - arrangør. De to korene kler hverandre godt, både i klang og uttrykk.

Tema for konserten er fred og frihet, - et tema som alltid er aktuelt, men som nok oppleves ekstra sterkt i disse tider. «HemseVisekoret» inntar Fauskolåven med et lite, men strålende band med Tor Egil Skaar i spissen, og med et variert, sterkt og publikumsvennlig repertoar. Det serveres bl.a musikk av Kari Bremnes, Anne Grete Preus, No 4, Coldplay, Queen og Sting i flotte arrangementer. Med rundt 70 sangere på scenen ligger det til rette for en musikalsk opplevelse med stor spennvidde. Du kan forvente deg sangglede og trøkk, flotte korarrangement og kor-improvisasjon, dyktige solister og sterk felles formidling, ettertanke og begeistring, alvor og humor.
Kordirigentene Tori Snerte og Marianne Tovsrud Knutsen står også for regien.

Hallingdal Lyd og Lys står for lyd og lys.

Velkommen til en fin konsertopplevelse!

Konsertprogrammet presenteres også i Notodden Teater lørdag 21.01.

Fauskolåven har alle rettigheter, og åpner dørene kl 18.

Etter konserten er det låvefest! Arrangementet har 18-års aldersgrense.

Konserten er sponset av Gjensidige Hallingdal