Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
18-21/5 2023

Taudien Training & Hike at Fyri

HB

Bli med på et energiløft i hverdagen – en langhelg full av inspirasjon, fellesskap og naturopplevelser!

En treningshelg som passer for alle – uansett om du vil komme i gang med trening eller trener regelmessig. Nyt en langhelg med oss på Fýri Resort omgitt av vakre fjell.

Treningsopplegget byr på det beste fra ulike verdener som klasser i yoga og funksjonell trening, ‘freepower’ og boksing, kombinert med to lengre fjellturer. Ene turen går til Steget, som er et vakkert utsiktsted ut over dalen. Den andre turen starter med en busstur for å komme opp på fjellet og derfra nyte de vakre omgivelsene. Programmet byr også på workshops, kveldsaktiviteter, fantastiske matopplevelser og pool club.

Dette er inkludert:

  • Alle treningsøkter og workshops i henhold til programmet
  • To fjellturer, den ene med buss
  • Tre kaffepauser på ettermiddagen
  • Fire lunsjer
  • To 2-retters middag
  • En 3-retters middag
  • Tre overnattinger i dobbeltrom og frokost
  • Adgang til Pool Club i henhold til programmet
  • Adgang til treningsstudio

Om TaudienTraining

TaudienTraining er et reiseselskap som driver med trening, som har deg i fokus for at du skal oppleve en aktiv og spennende ferie med mye glede og fellesskap.

Vi har mange års erfaring i både trenings- og reiselivsbransjen og ønsker å dele det beste fra disse to verdenene med deg i form av treningsreiser!

Selskapet ble opprettet i 2013 og arrangerer i dag rundt 15 treningsreiser til utlandet i samarbeid med Apollo hvert år, samt og rundt 40 trenings- og yogaarrangementer i Sverige.

Når du reiser med TaudienTraining får du en personlig opplevelse med mye energi, du lærer nye treningsformer og kan ta med deg kunnskapen hjem. For oss er det like viktig å levere treningsøkter av høy kvalitet, som å se at alle deltakerne virkelig tar beslutninger fra hjertet.

Instruktører

Marlene Taudien
Marlene er glad i gruppetrening og å se andre utvikle seg. Hun grunnla TaudienTraining i 2013 og jobber med å utvikle nye reisemål og konsepter, hun gjennomfører dem sammen med teamet og er like nøye med evalueringen i etterkant. Marlene får alle til å føle seg sett og skaper en god gruppedynamikk.

Som instruktør blir hun verdsatt for sin fantasi og energi i intensive timer, men også for sin dype, rolige og behagelige stemme i de avslappende timene. Blandingen er den beste og ifølge Marlene er all trening gøy, hvis det er stor variasjon blir man aldri sliten. Når hun selv får velge, legger hun gjerne inn naturopplevelser i treningen, som gir et ekstra løft til kropp og sjel. Løping på stier og fotturer, yoga på stranda, styrketrening med naturen som utstyr – Kun fantasien setter grenser for hva som kan gjøres med kroppen

Marlene er også ansatt for å ta moderatoroppdrag innen lederutvikling og er også utdannet mental coach.

Adam Taudien
Adam brenner for styrketrening og elsker å få alle til å innse at de er litt sterkere og i stand til litt mer enn de selv først trodde. Adam har en pedagogisk undervisningsstil og liker å se det lille ekstra slik at teknologien virkelig passer. Instruerer i funksjonelle og krevende treningsøkter og har også boksing som spesialitet. Instruerer på Filborna Arena i Helsingborg og er også utdannet personlig trener

Adams egen trening består for det meste av styrketrening, men også kortere, intensive økter og jeg liker å oppdage nye steder og være ute i naturen.

Les mer om Taudien Training

Gyldige dager for ankomst: tor.

Book din opplevelse nå på fyriresort.com

Rom 2

Du kanskje også er interessert i