Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
4-7 april 2024

Ski & Yoga på Fýri Resort 4-7 april 2024

Fyri yoga ski BV 1

Bli med på en avslappende langhelg omringet av majestetiske fjell og vakker natur i Hemsedal. Vi kombinerer yogatimer, herlige langrennsturer og bor på fantastiske Fýri Resort.

Her får du en uforglemmelig helg arrangert av en av Norges mest populære yogalærere og et skieventyr guidet av Hemsedals to mest kjente skiguider.

Dette er en helg for deg som ønsker kunnskap og inspirasjon innen yoga og langrenn. Du trenger ingen forkunnskaper når det kommer til yoga, dette passer både for nybegynnere og de som har litt mer erfaring med yoga.

Når det gjelder langrenn, trenger du ikke å være den raskeste i løypa, men vi ønsker at du har erfaring langrenn fra tidligere. Her er det viktig at du føler deg trygg med å gå i variert terreng, på disse skiturene vil vi legge fokus på å utvikle deg som skigåer, gjennom ulike morsomme og samtidig nyttige øvelser. Det handler om å komme seg ut, nyte naturen og den herlige våren.

Helgen vil gi deg god restitusjon, ny energi og gir deg muligheten til å møte andre likesinnede. Vi bor godt, spiser godt, og alt er fritt for stress, krav og prestasjon.

Pris:
6595 NOK per pers i dobbeltrom
8095 NOK i enkeltrom

Les mer om program, instruktører og book nå på https://fyriresort.com/yoga-og...

Forkunnskaper

Yoga - Det kreves ingen forkunnskaper for yoga og alle kan delta, uavhengig av tidligere erfaring. Yogamatte finnes på stedet.

Langrennski - Når det gjelder langrenn, trenger du ikke å være den raskeste i løypa, men vi ønsker at du har tidligere erfaring, føler deg relativt trygg og har erfaring med å gå på ski i ulike typer terreng.

Pool club utendørs pool Fyri Hotell