Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
10-12/3 & 21-23/4

Ski & Yoga at Fyri

Bv ski yoga

Bli med på en luksuriøs helg på Fyri Resort med Yoga og guidet off-piste i Skandinavias Alper.

Her får du En uforglemmelig helg arrangert av en av Norges mest populære yogalærere og et skieventyr guidet av Hemsedals to mest kjente skiguider

Du har to muligheter til å bli med på denne opplevelsen i vinter:

  • 10.-12. mars
  • 21.-23. april.

Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen med en goodie bag, og får litt tid til å få skiutstyret i orden før du blir med på vår første Yoga-time. Rebecca vil guide deg gjennom de første seriene (med modifikasjoner for nybegynnere). Etter Gavasana Yoga får du servert en smoothie mens vi gjennomgår spørsmål/detaljer.

Deretter skal vi nyte en deilig middag og en Yoga Nidra-meditasjon kl. 21:30 for dem som ønsker litt ekstra avslapning før sengetid.

Lørdag morgen 1,5 time Yoga workshop før frokost. Kl. 11.00 møter vi guidene, og har en kort introduksjon før vi legger ut på vår guidede skitur. To guider slik at vi kan ha to grupper avhengig av nivåene. Vi tar med ferdiglaget lunsj og snacks på turen.

Når vi er tilbake, nyter vi et glass champagne og slapper av i Pool Club, eller kanskje spiller litt shuffle board. Etter middagen lørdag kveld er der mulighet for sosialt samvær eller avkobling.

Søndag morgen møtes vi for froskost og spørsmål en gang til før utsjekking.

Pakken inkluderer:

  • 2 netter på Fyri
  • alle måltider (fredag: middag, lørdag: frokost, lunsj og middag, søndag:frokost).
  • Alle yogatimer og guided skitur
  • Smoothie på fredag etter yogatimen
  • Et glass champagne eller alkoholfri drikke lørdag etter skituren
  • Inngang til Pool Club lørdag ettermiddag
  • Goodie bag ved ankomst

Rebecca Loos er sertifisert Yoga Alliance Teacher (E-RYT® 200, RYT® 500).

Hun flyttet fra London til Norge i 2009, og la bak seg sitt glamorøse kjendisliv og la ut på en ny reise da hun ble mor, begynte yoga og ble opptatt av naturen. I 2017 ble hun sertifisert yogalærer og har undervist siden. Rebecca underviser live online klasser hver uke med NAARDIC, og avslappende klasser og Yoga Nidra meditasjoner på Puro Yoga i Oslo.

Skiguider:

Per-Ola Seim har 25 års erfaring med undervisning i skredsikkerhet, redning i fjellet og skiteknikk. Han er ISIA godkjent, internasjonal skiinstruktør. Han jobber deltid for skipatruljen i Hemsedal Skisenter. Hans lidenskap er fjellet sommer som vinter med hovedvekt på ski og klatring.

Sven Christjar Skaiaa er lege og IFMGA fjellguide. Han jobber ombord i et redningshelikopter, og finner balanse i sine to lidenskaper, medisin og fjellklatring. Han har bodd i Hemsedal siden 2005 og gleder seg over å finne nye ruter, stier og skiløyper hele tiden.

Gyldige dager for ankomst: fre.

Book din opplevelse nå på fyriresort.com

Pool club utendørs pool Fyri Hotell