Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Find your balance

Fyri Resort: Shape Up Escape

Shape up

Vi fortjener alle å "rømme" fra hverdagskaoset en gang i blant! Har du en travel hverdag? Har du ikke tatt fri på en stund? Dette eventet er for alle dere fantastiske kvinner der ute som vil trene, spise, le og NYTE.

Trenger du et avbrekk fra hverdagen med familie eller mye jobb – så er dette eventet for deg! Dette vil du ikke gå glipp av! Kom alene eller sammen med venninnegjengen og bo på fantastiske Fyri Resort i Hemsedal som tilbyr høyfjellsluksus du lever lenge på.

Sammen med Norges største treningsblad Shape Up og Fyri resort skal du få inspirerende, energiske og motiverende instruktører med et nøye utvalg av timer som garanterer at du blir svett, men også at du sitter igjen med godfølelsen og masse overskudd i banken med yoga og andre timer med senket puls.

Fredag kveld samles vi alle til aperitiff, mingling, velkomsttale og to retters middag. Lørdag kveld rundes kvelden av med en festlig treretters middag og stand up. Velkommen!

For mer info les her: https://fyriresort.com/shape-up-escape/

Info om Shape Up:

Shape Up er et treningsunivers som strekker seg over flere flater; magasin, podcaster, events og en instagram med inspirerende innhold. I et hav av informasjon om trening, helse og kosthold er Shape Up-universet en sunn motvekt. Shape Up sin ambisjon er å oppfordre til en balansert livsstil med rom for trening og sunn mat, men også sjokolade og avslapning. Shape Up ønsker å vise at god helse ikke nødvendigvis er synonymt med en kropp med lav fettprosent.


Shape Up appellerer både til den hardbarka treningsentusiasten og til den personen som ønsker å komme i gang med trening samt holde seg i god fysisk i en sunn og balansert hverdag. Shape Up universet favner alle som vil ha treningsglede i sin hverdag, uansett utgangspunkt og målsetting! Her har du muligheten til å være en del av et felleskap med rom for alle.

Gyldige dager for ankomst: fre.

Pakken inkluderer

  • Treningspass og foredrag med Shape Up
  • Frokost
  • Inngang till Pool Club 10:00-12:00
  • Smoothie Energy boost snack
  • Matpakke
  • 2 retters middag
  • 3 retters middag
  • Lunsj
  • Aperetif

Se våre andre tilbud på fyriresort.com