Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Alle dager

Hike & dine 2 døgn

Fyri Hike and dine BV 2day 1

Ut på tur, aldri sur! Her har du pakken som inkluderer alt du trenger for 2 fantastiske døgn på fjellet, med nydelig utsikt, frisk luft og deilig mat!

Nå trenger du ikke velge mellom en aktiv eller avslappende ferie. Du kan nemlig få alt! Her kan du kombinere flotte fjellturer med avslapning, middag, drikke og shuffleboards.

Hemsedal byr på rundt 40 turstier i et fantastisk landskap. Bruk anledningen til å utforske én eller flere av dem under oppholdet ditt. Turkart og hjelp med å planlegge de beste turerne som passer akkurat dere får dere på hotellet. Begge kvelder er du velkommen til Restaurang LIV ca klokken 17.30, for å nyte en toretters middag, med utsikt over fjellene. Det er lunt, musikken passer perfekt, mat og drikke leker med smaksløkene dine, og latteren og varmen fyller hele hotellet. Etter middagen kan dere spille shuffleboard eller hvorfor ikke booke plass i vår Pool Club for total avkobling i varmt bad & bastu? Når det er tid for å sove, venter våre behagelige senger på 2x2 meter i det koselige rommet ditt, og så kan du starte neste dag med en herlig frokost.

I pakken inngår:

  • Turkart
  • Matpakke x 2
  • 2-retters middag x 2
  • Rom & frokost x 2 netter

Gyldige dager for ankomst: man, tir, ons, tor, fre, lør, søn

Se våre andre tilbud på fyriresort.com