Create account

Login to create your list or create an account

Already have an account?
Tomroms-kompetanse camp 3-5.feb

Hekle
Ski & snowboard action

Sno med garn solheisen hemsedal
Grøndalen February 2021 Kyle Meyr LR0031

Tomroms kompetanse? oh yes!

-For deg som vil komme litt nedpå jorda.

Hva inkludere campen:* Overnatting i Solheisen fredag-søndag

* Snowboard & Ski - vi kjører i Solheisen Lørdag & Søndag - Fredag for de som har lyst
* 2-3 Yogatimer med fokus på snø og surf med @MariusAsk
* Afterski med isbading i regi av Rasmus
* Heklekurs, fokus på skimask/lue/buff med Magnus og Rasmus
* Fellesmiddag fredag og lørdag - Frokost/Lunsj lørdag & Søndag

Vi ønsker å lage en camp som kombinerer fysisk aktivitet, kreativitet og bærekraft med begrepet "tomromskompetanse". Fysisk aktivitet i form av brett og skikjøring. Det er bred forståelse om hvordan fysisk aktivitet hjelper helsen både fysisk og psykisk. Men aktivitet er også en fin arena å bygge en camp rundt i og med at det skaper en god og tilgivende sosial platform. Når det kommer til tomromskompetanse trenger dette begrepet kanskje mer forklaring.

Dette handler om hva man fyller sine hverdagslige tomrom med. Disse tomrommene blir vanligvis fylt med en telefon i hånden, noe vi ønsker å motarbeide. I og med at campen vil foregå på en ganske mørk årstid, gir det mening og trene på nettopp dette, (vi har en del tomrom etter solen går ned). I vårt tilfelle vil vi fokusere på hekling og strikking, Isbading og yoga som alternativer til mobilen. Dette fordi det er vårt eget førstevalg når tiden går tregt.Vi bruker begge for mye tid på telefonen og kan dermed ikke kalle oss guruer innen fagfeltet, men har tro på at en bevisstgjøring av temaet i seg selv er en god start. Det har det hvertfall vært for oss.

Vi er heller ingen toppidrettsutøvere eller Himhof eksperter, men anser oss selv som kvalifiserte til å lære bort en ting eller to i trekket eller pushe for å rense tankene i et kaldt dypp i elven. Sist men ikke minst kommer Marius Ask og skal lære oss at ta vare på kropp og sjel!Mvh

Rasmus & Magnus Earlybird pris: 3500,- Frem til 27/01

påmelding og spørsmål til Rasmus@waterfest.no

Påmelding og kontakt

Opening hours:

Friday, Saturday & Sunday: 9.30-15.30

Week 8 & 9: 9.30-16.00

Easter holiday: 9.30-16.00

Solheisen blå