Create account

Login to create your list or create an account

Already have an account?
Nyheter Hemsedal Sommer Ny rød terrengsykkelsti åpner sommeren 2023 –"Sentrumstien" Dette er en sti med mange naturlige elementer som er for den erfarne syklisten. Den slynger seg ned fjellet mot Fyri Resort og Tottelia Rides. Her er det mange kule svinger, doseringer og hopp og du kan innimellom velge om du tar den vanskeligere eller enklere alternativet så både råe syklister og viderekomne kan sykle sammen og ha det moro på sin egen nivå. Fyri Resort lansere Nordens største terrengløp: Sammen med Salomon utvider boutiquehotellet i Hemsedal, Fýri Resort, sitt opplevelsestilbud og lanserer Nordens største terrengløp i fjellomgivelser. Fyri Resort Sportsklubb I sommer åpner Fyri Sportsklubb, ett aktivitetssenter med padle-bane, sportsbutikk, utleie av utstyr, ny restaurant/kafe ved navn Rambler. Food Truck Festival: På Fýri Resort torsdag 25. mai til lørdag 27. mai kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. VY Buss og tog Hemsedal Nå kan man komme seg sømløst til Hemsedal på alle togavganger fra Oslo og Bergen. Med tog til Gol og shuttlebuss videre har reisen til Hemsedal aldri vært enklere!
5 min
Updated 27 April 2023

Ny rød terrengsykkelsti åpner sommeren 2023 –"Sentrumstien"

Dette er en sti med mange naturlige elementer som er for den erfarne syklisten. Den slynger seg ned fjellet mot Fyri Resort og Tottelia Rides. Her er det mange kule svinger, doseringer og hopp og du kan innimellom velge om du tar den vanskeligere eller enklere alternativet så både råe syklister og viderekomne kan sykle sammen og ha det moro på sin egen nivå.

VY Buss og tog Hemsedal
Nå kan man komme seg sømløst til Hemsedal på alle togavganger fra Oslo og Bergen. Med tog til Gol og shuttlebuss videre har reisen til Hemsedal aldri vært enklere!

Food Truck Festival:
På Fýri Resort torsdag 25. mai til lørdag 27. mai kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks

Fyri Resort lansere Nordens største terrengløp:
Sammen med Salomon utvider boutiquehotellet i Hemsedal, Fýri Resort, sitt opplevelsestilbud og lanserer Nordens største terrengløp i fjellomgivelser.

Fyri Resort Sportsklubb
I sommer åpner Fyri Sportsklubb, ett aktivitetssenter med padle-bane, sportsbutikk, utleie av utstyr, ny restaurant/kafe ved navn Rambler.Fyri Sports Club
Foto: Fyri Resort