Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Fýri Resort samler i samarbeid med Hemsedal Frivilligsentral, Frelsearmeen og Helsehuset inn julegaver til barn og familier i Hemsedal som har ett ekstra behov for litt støtte.
Av: Fýri Resort
2 min
Oppdatert 21 november 2023

Vær med og gjør julen strålende for alle

Straks er julen her og vi drømmer alle om snø, god mat, hygge med familien og en eller annen pakke under juletreet. Noen av oss har ikke samme mulighet for å legge pakker under granen til de vi elsker. Har du mulighet til å spre julegleder til noen som trenger det denne julen?

Fýri Resort samler i samarbeid med Hemsedal Frivilligsentral, Frelsearmeen og Helsehuset inn julegaver til barn og familier i Hemsedal som har ett ekstra behov for litt støtte. For å være med og bidra følger du de enkle stegene nedenfor:

  1. Kjøp en julegave som du tror at ett barn hadde satt veldig stor pris på. Det kan være en dokke, en bok, en prinsessekjole eller kanskje ett skateboard!
    Dersom du har noe hjemme som du ikke lenger har behov for, og som nå trenger ett nytt hjem, tar vi også imot dette med åpne armer. Alt som kan hjelpe en familie
    med å få en superfin jul er av veldig stor interesse.
  2. Skriv på pakken hvem denne skulle passet til feks: ”God jul herlige 7-9 årig jente som elsker å leke med dokker. Vennlig hilsen Anna”.
  3. Ta med din pakke til Fyri og lever de til våre resepsjonister senest den 20 desember for at barn og familier som har behov av noen julegaver under treet skal rekke å hente pakkene før jul.

Frivilligsentralen holder til i nærheten av Hemsedal Kommune og ar ett stort nettverk som når ut til alle de som trenger litt ekstra støtte i juletiden. Sammen hjelper vi hverandre og skaper en fantastisk jul for alle!

Image
Hvordan kan jeg hjelpe
Adobe Stock 466141130
Julen - tiden for å ta vare på hverandre
Adobe Stock 466664909
Adobe Stock 468420570